ETIKUS ADOMÁNYGYŰJTŐK VAGYUNK!

Az Amnesty International Magyarország csatlakozott az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületéhez, amely azzal a céllal jött létre, hogy összefogja az etikusan és átláthatóan működő adománygyűjtő szervezeteket, és közösen dolgozzon azon, hogy ezen szervezetbe vetett bizalom erősödjön.

Az Etikai Kódexet itt tudod elolvasni. Az Amnesty International Magyarország nonprofit önarcképét pedig ide kattintva éred el.

Évente könyvvizsgálatot végzünk, mert fontosnak tartjuk, hogy pénzügyeink mindenki számára átláthatóak legyenek. A gazdálkodásunkat az egyesület Ellenőrző Testülete felügyeli, negyedévente pénzügyi ellenőrzéseket tartunk. Alapszabályunkat itt olvashatod el, melyben további információkat találsz működésünkről.

Egyéb szervezeti dokumentumainkat itt találod.

Adománygyűjtési beszámolóinkat itt találod: 2018. évi2017. évi, 2016. évi

KSH jelentéseink: 2018., 2017., 2016.

Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról: 17KOZ16KOZ15KOZ14KOZ

Információadási és panaszkezelési elv és Panaszbejelentő formanyomtatvány

Panaszkezelési beszámoló 2018

Hivatalos iratainkba előzetes időpontegyeztetést követően lehet betekinteni, melyről irodavezetőnk tud bővebb tájékoztatást adni: gere.zsofia@amnesty.hu