A csapat

Bencsics Beáta

telefundraiser

Az adományszervező csapatot erősítem, mi tartjuk a kapcsolatot az Amnesty International Magyarországot támogató emberekkel és újabb támogatókat gyűjtünk. Ezen kívül az oktatási csapatban önkénteskedem emberi jogi képzőként.

Benkő Dóra

aktivizmus koordinátor

Aktivizmus koordinátorként csatlakoztam az Amnesty csapatához 2022 elején. Fő feladatom, hogy Amnestys kampányakciókhoz, megmozdulásokhoz aktivistákat mozgósítsak, illetve, hogy új tagokat, önkénteseket és aktivistákat toborozzak. Részt veszek az akciók kidolgozásában és koordinálásban, továbbá megszervezem az aktivisták különböző képzéseit.

Beöthy Ádám

emberi jogi oktatási programvezető

Az oktatási program munkatársaként lehetőségem van igényalapú képzéseket kidolgozni és megtartani azoknak, akiket érdekelnek az emberi jogok, legyenek ők diákok, tanárok, aktivisták vagy önkéntesek. Legjobban azokat a pillanatokat szeretem, amikor az emberek rádöbbennek arra, hogy az emberi jogi oktatást ők is tudják csinálni, módszereit el tudják sajátítani vagy amikor arra jönnek rá, hogy amit már érzésből, intuícióból csinálnak az kicsit átkeretezve már emberi jogi oktatás.

Csernus Fanni

nemek közötti egyenlőséggel foglalkozó programmunkatárs

Az Amnesty nemek közötti egyenlőség programmunkatársaként olyan projektek kidolgozásán és megvalósításán dolgozom, melyeknek célja a nemek közötti egyenlőség kivívása. A nők hátrányos megkülönböztetése rendszerszintű probléma, ezért felszámolásához is több eszköz párhuzamos alkalmazására van szükség, ennek a koncepciónak mentén építjük fel stratégiánkat.

dr. Demeter Áron

programvezető

Programvezetőként a szervezet kutatásait, kampányait és kommunikációját irányítom.

Fenyvesi Maya

projektkoordinátor

Az oktatási program munkatársaként egy nemek közötti egyenlőséggel foglalkozó projektet koordinálok, melynek célja a nemi alapú munkahelyi diszkrimináció csökkentése munkavállalóknak tartott képzéseken keresztül. Emellett, az oktatási program más projektjeiben is részt veszek trénerként és mentorként egyaránt.

Gál-Polyecskó Dóra

e-learning koordinátor

Az oktatási program munkatársaként az Amnesty Akadémia online képzéseinek koordinálása tartozik hozzám, és részt veszek minden olyan projektben, amihez e-learning tananyagfejlesztés kapcsolódik. Az oktatási program más feladataiból is kiveszem a részem, de azon dolgozom a legtöbbet, hogy minél több Amnesty online kurzust lehessen elvégezni magyar nyelven is.

dr. Hacsi Gábor

jogi programmunkatárs

Jogi programmunkatárs vagyok az Amnestynél, jogi kutatásokat végzek főleg a jogállamiság, a bíróságok és egyéb intézmények függetlensége területén, illetve én vagyok az adatvédelemért felelős munkatárs is.

Kolozs Andrea

engagement koordinátor

Kettős szerepet töltök be a szervezetben, hozzám tartoznak a nemzetközi ügyek, és én felelek azért, hogy minél pontosabb képet kapjanak az esetekről a petíció aláírói. A másik kalapom az adományszervezés, a szervezet fenntarthatóságának segítése.

Pongó Eszter

telefundraising koordinátor

2018 óta vagyok a fundraiser csapat tagja, telemarketingesként erősítem a csapatot. 2021-től pedig már koordinátorként is segítem a telemarketinges kollégáim munkáját, hogy minél többen csatlakozzanak a mozgalmunkhoz, hogy egy igazságosabb világban élhessünk.

Kubicza Márta

pénzügyi vezető

2020 december óta vagyok az Amnesty pénzügyi vezetője. 6 év után találtam vissza az Amnestyhez, ahol anno, a forprofit éveket hátrahagyva önkénteskedtem több mint fél évig.

Landy Annamária

oktatási koordinátor

Az oktatási csapat koordinátoraként elsősorban a tanárokkal és iskolákkal vagyok kapcsolatban. Szakmai továbbképzéseket és órákat szervezek, módszertani segédletek összeállításán dolgozom, és az utóbbi időben sokat foglalkozom oktatási podcastjeinkkel is.

Matyasovszki Fanni

sürgős akció koordinátor

A nemzetközi ügyek felelőseként az én feladatom a Sürgős Akcióként ismert külföldi jogsértések nyomon követése, petíciók készítése és a petíció aláíróinak minél pontosabb tájékoztatása. Emellett én koordinálom a szervezet éves Levélíró Maraton kampányát is.

Molnár Tímea

mobilizációs vezető

2018 nyarán kezdtem az Amnestynél, akkor aktivizmus koordinátorként mocorgatva minden arra kapható tettre kész emberkét. Most mobilizációs vezetőként veszek rész a kampányaink tervezésében, megvalósításában, és az ezekre való aktivisták szervezésben, de immáron a két új regionális koorinátorunkkal és az ifjúsági koordinátorunkkal együtt!

Rimai Dávid

pécsi regionális koordinátor

2022 februárjában csatlakoztam az Amnesty csapatához pécsi regionális koordinátorként. 2014 óta tevékenykedem a pécsi civil szférában, az emberi jogokkal is ekkor kezdtem el foglalkozni és azóta a téma szerves részévé vált életemnek. Fő feladatom, hogy a szervezet pécsi (és Pécs környéki) jelenlétét erősítsem, ezt pedig leginkább programszervezés, aktivizmus és kapcsolatépítés útján teszem.

Salló Krisztina

kreatív tartalommenedzser

A különböző kampányaink és projektjeink arculatán és az Amnesty vizuális anyagain dolgozom.

Szarvas Sarolta

irodavezető

Irodavezetőként ellátom a beszerzési feladatokat, az adminisztrációs terület humánpolitikai feladatait, irányítom az adminisztratív, ügyviteli feladatokat is. Nem utolsósorban az amnestys termékek és a shop kezelése is boldog feladatom.

Sztraka Andrea Teréz

adományszervezési vezető

Adományszervezési vezetőként dolgozom a csapatban, én felelek minden adományozáshoz köthető tevékenységünkért. Támogatóink segítségével azon dolgozunk, hogy fenntarthatóan működhessünk, és függetlenek maradjunk.

V. Szabó Júlia

ifjúsági aktivizmus koordinátor

Dr. Vig Dávid

igazgató

Fantasztikus feladat az Amnesty magyarországi csapatának vezetése, kampányaink, külső kapcsolataink, érdekérvényesítési munkánk, emberi jogi oktatásunk és aktivizmusunk irányítása és a szervezet stratégiájának kialakítása. Azért dolgozom, hogy több tízezres mozgalmunkban egyre többen találják meg a lehetőséget arra, hogy tegyenek egy szabadabb, igazságosabb és egyenlőbb világért.

Elnökség

Kéri András