A csapat

Bencsics Beáta

telefundraiser

Az adományszervező csapatot erősítem, mi tartjuk a kapcsolatot az Amnesty International Magyarországot támogató emberekkel és újabb támogatókat gyűjtünk. Ezen kívül az oktatási csapatban önkénteskedem emberi jogi képzőként.

Beöthy Ádám

emberi jogi oktatási programvezető

Az oktatási program munkatársaként lehetőségem van igényalapú képzéseket kidolgozni és megtartani azoknak, akiket érdekelnek az emberi jogok, legyenek ők diákok, tanárok, aktivisták vagy önkéntesek. Legjobban azokat a pillanatokat szeretem, amikor az emberek rádöbbennek arra, hogy az emberi jogi oktatást ők is tudják csinálni, módszereit el tudják sajátítani vagy amikor arra jönnek rá, hogy amit már érzésből, intuícióból csinálnak az kicsit átkeretezve már emberi jogi oktatás.

Csernus Fanni

nemek közötti egyenlőséggel foglalkozó programmunkatárs

Az Amnesty nemek közötti egyenlőség programmunkatársaként olyan projektek kidolgozásán és megvalósításán dolgozom, melyeknek célja a nemek közötti egyenlőség kivívása. A nők hátrányos megkülönböztetése rendszerszintű probléma, ezért felszámolásához is több eszköz párhuzamos alkalmazására van szükség, ennek a koncepciónak mentén építjük fel stratégiánkat.

dr. Demeter Áron

programvezető

Programvezetőként a szervezet kampányait és kommunikációját irányítom. Az általam vezetett csapat feladata, hogy az Amnesty Magyarország kutatásai és kampányai sikeresen megvalósuljanak, és erről minél többen tudomást szerezzenek.

Drescher Barbara

telefundraiser

2020 nyara óta dolgozom az Amnestynél mint fundraiser. Mindig is civil voltam és valószínűleg az is maradok, mert imádom. Az Amnestynél új kihívást kaptam, azon kell ügyködnöm, hogy minél több ember köteleződjön el anyagi támogatással is az emberi jogok védelme mellett. Nem mindig könnyű munka, de annál hálásabb, mivel fantasztikus emberekkel találkozok, és ahhoz is hozzájárulhatok, hogy a világ egy kicsit jobb hely legyen.

Fenyvesi Maya

projektkoordinátor

Az oktatási program munkatársaként egy nemek közötti egyenlőséggel foglalkozó projektet koordinálok, melynek célja a nemi alapú munkahelyi diszkrimináció csökkentése munkavállalóknak tartott képzéseken keresztül. Emellett, az oktatási program más projektjeiben is részt veszek trénerként és mentorként egyaránt.

dr. Hacsi Gábor

jogi programmunkatárs

Jogi programmunkatárs vagyok az Amnestynél, jogi kutatásokat végzek főleg a jogállamiság, a bíróságok és egyéb intézmények függetlensége területén, illetve én vagyok az adatvédelemért felelős munkatárs is.

dr. Karácson Zita

ifjúsági és oktatási programmunkatárs

Ifjúsági koordinátorként különböző programokon keresztül támogatom a fiatalokat abban, hogy kiálljanak az emberi jogok védelmében. Emberi jogi diákversenyünkön és nyári ifjúsági táborunkban középiskolások tapasztalati tanulás segítségével ismerkedhetnek az emberi jogokkal, önszerveződő ifjúsági aktivista csoportjaink pedig egy nyitott és befogadó közösséget biztosítanak a társadalmi kérdések iránt érdeklődő fiatalok számára.

Kolozs Andrea

engagement koordinátor

Kettős szerepet töltök be a szervezetben, hozzám tartoznak a nemzetközi ügyek, és én felelek azért, hogy minél pontosabb képet kapjanak az esetekről a petíció aláírói. A másik kalapom az adományszervezés, a szervezet fenntarthatóságának segítése.

Kósa Eszter

telefundraising koordinátor

2018 óta vagyok a fundraiser csapat tagja, telemarketingesként erősítem a csapatot. 2021-től pedig már koordinátorként is segítem a telemarketinges kollégáim munkáját, hogy minél többen csatlakozzanak a mozgalmunkhoz, hogy egy igazságosabb világban élhessünk.

Kubicza Márta

pénzügyi vezető

2020 december óta vagyok az Amnesty pénzügyi vezetője. 6 év után találtam vissza az Amnestyhez, ahol anno, a forprofit éveket hátrahagyva önkénteskedtem több mint fél évig.

Landy Annamária

oktatási koordinátor

Az oktatási csapat koordinátoraként elsősorban a tanárokkal és iskolákkal vagyok kapcsolatban. Szakmai továbbképzéseket és órákat szervezek, módszertani segédletek összeállításán dolgozom, és az utóbbi időben sokat foglalkozom oktatási podcastjeinkkel is.

Molnár Tímea

mobilizációs vezető

2018 nyarán kezdtem az Amnestynél, akkor aktivizmus koordinátorként mocorgatva minden arra kapható tettre kész emberkét. Most mobilizációs vezetőként veszek rész a kampányaink tervezésében, megvalósításában, és az ezekre való aktivisták szervezésben, de immáron a két új regionális koorinátorunkkal és az ifjúsági koordinátorunkkal együtt!

Nagy Eszter

regionális koordinátor, Pécs

Az Amnesty regionális koordinátoraként 2021 januártól azon dolgozom, hogy a szervezet tevékenysége Budapesten kívül is, konkrétan Pécsett és a régióban, minél szélesebb körben ismertté váljon. Szeretném elérni, hogy számos érdekes program és a társadalom számára értékes kampány valósuljon meg széles körű aktív civil részvétellel.

Rudas Éva

telefundraiser

A telefundraiser csapat tagjaként az a munkám, hogy minél több támogatónk legyen. Ez nagyon fontos feladat, mert így tudjuk fenntartani és kiterjeszteni az emberi jogokat védő munkánkat. Nagyon fontos számomra a társadalmi igazságosság és a nemek közötti egyenlőség: úgy érzem, hogy az ezekért vívott küzdelemhez a legjobb helyen vagyok!

Salló Krisztina

kreatív tartalommenedzser

Szarvas Sarolta

irodavezető

Irodavezetőként ellátom a beszerzési feladatokat, az adminisztrációs terület humánpolitikai feladatait, irányítom az adminisztratív, ügyviteli feladatokat is. Nem utolsósorban az amnestys termékek és a shop kezelése is boldog feladatom.

Sztraka Andrea Teréz

adományszervezési vezető

Adományszervezési vezetőként dolgozok a csapatban, én felelek minden adományozáshoz köthető tevékenységünkért. Támogatóink segítségével azon dolgozunk, hogy fenntarthatóan működhessünk, és függetlenek maradjunk.

Vida Éva

regionális koordinátor, Szeged

Az emberi jogok mindenkit megilletnek, de ez a bizonyosság mégsem jut el mindenkihez. A küldetésem, hogy lehetőséget biztosítsak Szeged és környékén azoknak, akik szeretnének cselekedni és aktív tagjai lenni az Amnesty International emberi jogokért küzdő nemzetközi közösségének.

V. Szabó Júlia

ifjúsági aktivizmus koordinátor

Dr. Vig Dávid

igazgató

Fantasztikus feladat az Amnesty magyarországi csapatának vezetése, kampányaink, külső kapcsolataink, érdekérvényesítési munkánk, emberi jogi oktatásunk és aktivizmusunk irányítása és a szervezet stratégiájának kialakítása. Azért dolgozom, hogy több tízezres mozgalmunkban egyre többen találják meg a lehetőséget arra, hogy tegyenek egy szabadabb, igazságosabb és egyenlőbb világért.

Elnökség

Droppa Mihály