RENDELKEZEM AZ 1%-OMRÓL

Az elmúlt 14 évben egyre inkább kiszorult Magyarországról a sokszínűség és az eltérő vélemények. A kormánypárt fenyegetésként tekint mindenre, ami felett nincsen kontrollja. Mindenre, ami egy kicsit is más. 

Szerintünk fontos, hogy minél többféle nézőpont legyen megismerhető, és a hatalom ne csak kevesek érdekét szolgálja ki, hanem minden itt élő emberét. Azokét is, akiknek más a véleménye.

Nem kell egyet értenünk mindenben, de képesnek kell lennünk békében és szabadon élni egymás mellett. Az Amnesty közössége nem hagyja magát elnyomni, kiszorítani, megbélyegezni. Továbbra is azért dolgozunk, hogy Magyarországon mindenki biztonságban és szabadon legyen önmaga, nyitott és befogadó terekben.

Mi itt vagyunk, és te is kellesz!

ADÓSZÁMUNK: 19015985-1-41

HATÁRIDŐ: 2024. MÁJUS 20.

3 ok, amiért elengedhetetlen a munkánkhoz a felajánlásod: 

  1. Minél több 1%-felajánlónk van, annál több magyar ügyért tudunk  kiállni. 
  1. Magánemberek adományai garantálják függetlenségünket, ennek pedig fontos részei az 1%-os felajánlások. 
  1. Te irányítasz minket. Egyesületünk kampányairól és magyarországi témáiról a magyar civilek döntenek. De ezek a kampányok csak adományokból valósulhatnak meg. 

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk a kolozs.andrea@amnesty.hu címre és minden kérdésedre válaszolunk. Vagy ide kattintva tájékozódhatsz a legfontosabb határidőkről és kérdésekről.

KÖSZÖNJÜK AZOKNAK, AKIK MÁR AZ AMNESTY INTERNATIONAL MAGYARORSZÁGOT VÁLASZTOTTÁK, ÉS VELÜNK EGYÜTT HARCOLNAK AZÉRT, HOGY EGY JOBB VILÁGOT TEREMTHESSÜNK.