LÉGY TAGUNK!

Csatlakozz a világ legnagyobb emberi jogi mozgalmához! Változtassuk meg együtt a világot!

MIÉRT CSATLAKOZZ?

Mert kiemelkedő eredményeket érünk el világszerte 7 millió ember támogatásával. Lelkiismereti foglyokat és halálra ítélteket szabadítunk ki. Kormányokat győzünk meg, törvények és joggyakorlatok megváltoztatásáról.

Hiszünk az emberek erejében, és abban, hogy minél többen vagyunk, annál inkább hozhatunk változást gyermekek milliói, családok és közösségek számára a világ minden táján abban a reményben, hogy egy nap már nem lesz ránk szükség. 

Ahhoz, hogy még erősebbek és még hangosabbak legyünk, valamint ahhoz, hogy a függetlenségünket megőrizhessük, magánszemélyek támogatására van szükségünk. Legyél te is a világ egyik legnagyobb emberi jogi civil szervezetének részese, és emeld fel szavad a jogsértések ellen!

MIT KAPSZ CSERÉBE?

Tagja lehetsz a világ legnagyobb emberi jogi mozgalmának. Ezen túl szavazati jogot is kapsz, mellyel az Amnesty International Magyarország éves közgyűlésén te is alakíthatod emberi jogi harcunk jelenét és jövőjét.

MIT KELL TENNED?

Indítsd el a jelentkezésedet az alábbi űrlap kitöltésével, majd fizesd be az éves tagdíjadat. Választhatsz éves (min. 8400 Ft) és havi (min. 700 Ft) támogatás között.

25 évesnél fiatalabb tagjaink kedvezményes tagdíjra jogosultak (50%- 4.200 Ft /év).

Ha teheted, a tagdíj összege mellett adománnyal is támogasd az emberi jogi harcunkat, hogy még többet tehessünk!

Jelenleg bankkártyás fizetést ajánlunk, ha ezzel problémád akad, kérjük vedd fel Eszter kollégánkkal a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén: pongo.eszter@amnesty.hu , +3670 7010265.

    Szia !

    Jelenleg éves vagy, így az alábbi tagsági feltételekkel tudsz csatlakozni: