LÉGY TAGUNK!

Csatlakozz a világ legnagyobb emberi jogi mozgalmához! Változtassuk meg együtt a világot!

MIÉRT CSATLAKOZZ?

Mert kiemelkedő eredményeket érünk el világszerte 7 millió ember támogatásával. Lelkiismereti foglyokat és halálra ítélteket szabadítunk ki. Kormányokat győzünk meg,törvények és joggyakorlatok megváltoztatásáról.

Hiszünk az emberek erejében, és abban, hogy minél többen vagyunk, annál inkább hozhatunk változást gyermekek milliói, családok és közösségek számára a világ minden táján abban a reményben, hogy egy nap már nem lesz ránk szükség. 

Ahhoz, hogy még erősebbek és még hangosabbak legyünk, valamint ahhoz, hogy a függetlenségünket megőrizhessük, magánszemélyek támogatására van szükségünk. Legyél te is a világ egyik legnagyobb emberi jogi civil szervezetének részese, és emeld fel szavad a jogsértések ellen!

MIT KAPSZ CSERÉBE?

Tagja lehetsz a világ legnagyobb emberi jogi mozgalmának. Ezen túl szavazati jogot is kapsz, mellyel az Amnesty International Magyarország éves közgyűlésén te is alakíthatod emberi jogi harcunk jelenét és jövőjét.

MIT KELL TENNED?

Töltsd ki az oldal alján található tagsági jelentkezési lapunkat, és rendezd az éves tagdíjat akár egy összegben 8.400 Ft befizetésével, akár havi rendszeres 700 Ft átutalásával.

25 évesnél fiatalabb tagjaink 50%-os kedvezményes tagdíjra jogosultak (4.200 Ft /év).

Ha teheted, magasabb adománnyal is támogasd az emberi jogi harcunkat, hogy még többet tehessünk!

Ha bankon keresztül szeretnél utalni:

Név: Amnesty International Magyarország

Bankszámlaszámuk: 16200010-10104198 (Magnet Bank)

IBAN számunk: HU72 1620 0010 1010 4198 0000 0000

Közlemény: tagdíj

HA SZERETNÉL TAGUNK LENNI: 

Töltsd ki a táblázatot, és felvesszük veled a kapcsolatot.

    A fenti adatok közlésével megerősítem, hogy az Egyesület tagja kívánok lenni, Alapszabályát elfogadom, és befizetésem az évi tagdíjat tartalmazza. Hozzájárulok, hogy belépésemet követően az Egyesület az általam megadott elérhetőségeimen tartsa velem a kapcsolatot tájékoztatás céljából Egyetértek az Amnesty International elveivel. Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az Egyesület értesítsen akcióiról és egyéb rendezvényeiről. Az Amnesty International Magyarország adatvédelmi szabályzatát elolvastam.