ÁLLÁS

1990 óta Magyarországon az emberi jogok védelmében

Az Amnesty International mozgalom több mint 10 millió olyan embert tömörít világszerte, akik közösen állnak ki az igazságtalanságok ellen. Az 1977-ben Nobel-békedíjjal kitüntetett szervezet magyar szekciója az Amnesty International Magyarország.

Egy olyan világért és benne egy olyan Magyarországért dolgozunk, ahol mindenki tudatosan és szabadon állhat ki a saját és mások jogaiért. Ahol az emberek kritikusan gondolkodnak, felismerik a jogsértéseket, magabiztosan gyakorolják a jogaikat és közösen cselekszenek.

Ebben a szabad világban az emberi jogok mindenkire egyformán vonatkoznak, a társadalmi párbeszéd alapja pedig a nyitottság és az együttérzés. Az embereknek egyenlő lehetőségeik vannak és mindenki boldogulása egyformán fontos.

Célunk eléréséhez mi magunk is szeretnénk példaként szolgálni, így az Amnesty csapata valódi értékközösség, ahol fontos a tudatosság, a kritikus gondolkodás, a közös cselekvés, a nyitottság, az együttérzés, és az egyenlő lehetőségek. Belső folyamatainkat az átláthatóság és a demokratikus működés jellemzi. Nagy hangsúlyt fektetünk a csapattagok jóllétének és a folyamatos tanulási, fejlődési lehetőségek biztosítására. Nemzetközi háttérrel rendelkező, biztos alapokon álló szervezet vagyunk, ahol rendszeresen van lehetőség kapcsolatépítésre is. Inspiráló csapatban, motiváló és támogató munkahelyi környezetben dolgozunk együtt. Csapatunk hatékony, professzionális és egyben rugalmas is.

2022-ben

  • több, mint 40,000 ember tartozik hozzánk tagként, támogatóként vagy aktivistaként Magyarországon,
  • több ezer fiatalt értünk el oktatási programjainkkal,
  • tucatnyi kutatást végeztünk a magyarországi emberi jogi helyzetről,
  • 17,500 támogatónk szólalt fel nemzetközi jogsértésekkel szemben,
  • több száz aktivistánk lépett fel a jogsértésekkel szemben országszerte,
  • elnyertük a “Legnagyobb hatású projektért” járó Civil díjat.

Jelenleg meghirdetett állások

A kiválasztási folyamatról

Az aktuális kiírásokra beérkezett jelentkezésekre minden esetben válaszolunk. Ez a válasz akár több héttel is követheti a jelentkezés beküldését. A kiválasztási időszakon kívül beküldött jelentkezésekre nem minden esetben válaszolunk. Az anyagok beküldését követően a jelentkezéseket értékeljük, feldolgozzuk, és a pozíció jellegétől függően írásbeli vagy szóbeli fordulóval folytatjuk a kiválasztást.


Az Amnesty hisz a munkaerőpiacon tanúsított ESÉLYEGYENLŐSÉGBEN. A munkáltatásra vonatkozó döntések során az egyéni érdemeket és a szervezet szükségleteit vesszük figyelembe, nemzeti etnikai, vallási hovatartozásra, származásra, illetve nemre, nemi identitásra, szexuális irányultságra, korra, fizikai vagy szellemi fogyatékosságra, családi állapotra és politikai nézetre való tekintet nélkül. Az Amnesty International szükség szerint minden megváltozott munkaképességű munkavállalónak és jelentkezőnek megfelelő körülményeket biztosít, abban az esetben, ha a kérdéses személy egyébként biztonságosan el tudja látni a rá szabott feladatokat és a munkához kapcsolódó tevékenységeket, illetve ha ez az ellátás nem ró aránytalan terheket a szervezetre. A kiválasztási folyamat során az esélyegyenlőség biztosításáért a szervezet Elnöksége felel.

A jelentkező a jelentkezés megküldésével tudomásul veszi és elfogadja, hogy a személyes adatait az Egyesület a kiválasztási folyamat lezárulását követően hat hónapig kezelje. Ezt követően a jelentkezések, és azzal együtt minden személyes adat törlésre kerül.