SÜRGŐS AKCIÓ

Az Amnesty International kritikus emberi jogi helyzetekben, a világ különböző országaiban fellép egy-egy kiemelt jogsértés megszüntetése érdekében. Gyakran kell haladéktalanul cselekednünk, jogtalanul fogva tartott lelkiismereti foglyok, siralomházba került halálra ítéltek vagy súlyos diszkriminációt, kínzó vagy embertelen bánásmódot elszenvedő személyek érdekében, hatalmukkal visszaélő szervezetek, kormányok és hatóságok ellen.

Ilyenkor arra buzdítjuk a társadalmat, hogy segítsék munkánkat aláírásukkal annak érdekében, hogy felszólítsuk a jogsértést elkövetőket tevékenységük azonnali beszüntetésére.

A Sürgős Akció hálózatunkon keresztül elküldött levelek sokszor célba érnek, a jogsértést elkövetők, nem bírva a rájuk zúduló kérésekkel és követelésekkel, foglyokat engednek szabadon és halálos ítéleteket vonnak vissza, örökre megváltoztatva annak a személynek az életét, akinek segítettünk.

Aláírásoddal csatákat nyerünk! Segítségedre szükségünk van! Csatlakozz hozzánk és emeld fel a hangod azokért, akiknek jogai sérülnek!

Aktuális petíciónk:

Vessünk véget a gyűlölet-bűncselekményeknek Görögországban!

Ukrajna: eltűnt a kijevi tüntetések egyik főszervezője

403404 10151240641151575 1047912460 n