Jerryme-t meglátogatta a felesége a börtönben

Egy nappal 35. születésnapja előtt Jerryme Corre felesége és az Amnesty International Fülöp-szigeteki szekciójának munkatársai meglátogatták a férfit a börtönben.

Jerryme Corre február 17-én ünnepelte 35. születésnapját a börtönben. Egy nappal korábban a felesége és az Amnesty International helyi munkatársai meglátogathatták, és elvihették neki azoknak a leveleknek egy részét, amelyeket a Levélíró Maraton során írtak emberek szerte a világon a megkínzott és ártatlanul bebörtönzött férfinak. Egy börtönőr szerint Jerryme igazi híresség lett, mióta elkezdtek özönleni a támogató levelek a börtönbe a világ minden pontjáról.

Jerryme és a felesége szerint elképesztő az a támogatás, amit az Amnesty International tagjaitól és támogatóitól kapnak: 
“Soha nem fogom tudni eléggé megköszönni. Ezek a levelek erőt adnak. Sokat segítenek abban, hogy az ügyem más irányt vegyen. Nemcsak nekem, hanem a feleségemnek is bátorságot ad, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül ebben a küzdelemben. Sok ember harcol az igazságomért.”
Az is kiderült, hogy a Fülöp-szigeteki Nemzeti Nyomozó Hivatal munkatársai is meglátogatták Jerryme-t a börtönben, miután a német nagykövetség megkérte őket erre. A Nyomozó Hivatal nem ismerte az ügyet, először azt hitték, hogy Jerryme Corre valamilyen módon kapcsolatban van Németországgal. Meglepetésként érte őket, hogy a nagykövetség azért hívta fel a figyelmüket az ügyre, mert erre kérte őket az Amnesty International németországi szekciója. Interjút készítettek vele, és megkérték, hogy meséljen a fogvartartási körülményeiről.