A csapat

Battai Eszter

emberi jogi oktatási koordinátor – oktatásszervezés

Emberi jogi témájú tréningeket és iskolai órákat szervezek. 2016 óta szívügyem a gyerekek esélyegyenlőségének megteremtése. Ehhez a törekvésemhez segít hozzá most az Amnesty is, ahol munkatársaimmal közösen gyerekeknek és a velük foglalkozó szakembereknek mutathatom meg, hogyan állhatnak ki az emberi jogokért és az egyenlő esélyekért.

Bencsics Beáta

adományszervezési koordinátor

A támogatóinkkal való személyes kapcsolattartás a feladatom. Válaszolok az adományozók kérdéseire, a támogatásokkal kapcsolatos esetleges problémákat segítek megoldani. Ezenkívül az adományszervezés adminisztratív háttérmunkáit végzem, illetve részt veszek az adománygyűjtő kampányok megszervezésében és lebonyolításában.

Benkő Dóra

aktivizmus koordinátor

Az aktivisták az Amnesty motorjai, ezért nagyon büszke vagyok rá, hogy aktivizmus koordinátorként dolgozhatok itt. A feladatom megerősíteni és támogatni őket abban, hogy tenni tudjanak egy igazságosabb és egyenlőbb világért. 

Beöthy Ádám

emberi jogi oktatási programvezető

Az oktatási program munkatársaként lehetőségem van igényalapú képzéseket kidolgozni és megtartani azoknak, akiket érdekelnek az emberi jogok, legyenek ők diákok, tanárok, aktivisták vagy önkéntesek. Legjobban azokat a pillanatokat szeretem, amikor az emberek rádöbbennek arra, hogy az emberi jogi oktatást ők is tudják csinálni, módszereit el tudják sajátítani vagy amikor arra jönnek rá, hogy amit már érzésből, intuícióból csinálnak az kicsit átkeretezve már emberi jogi oktatás. 

Csernus Fanni

nemek közötti egyenlőség szakértő

Az Amnesty nemek közötti egyenlőség szakértőjeként olyan projektek kidolgozásán és megvalósításán dolgozom, melyeknek célja a nemek közötti egyenlőség kivívása. A nők hátrányos megkülönböztetése rendszerszintű probléma, ezért felszámolásához is több eszköz párhuzamos alkalmazására van szükség, ennek a koncepciónak mentén építjük fel stratégiánkat. 

dr. Demeter Áron

kutatási és kommunikációs vezető

Kutatási és kommunikációs vezetőként a szervezet kutatásait, kampányait és kommunikációját irányítom.

Fenyvesi Maya 

emberi jogi oktatási koordinátor

Az oktatási program munkatársaként egy nemek közötti egyenlőséggel foglalkozó projektet koordinálok, melynek célja a nemi alapú munkahelyi diszkrimináció csökkentése munkavállalóknak tartott képzéseken keresztül. Emellett, az oktatási program más projektjeiben is részt veszek trénerként és mentorként egyaránt.  

Gál-Polyecskó Dóra

emberi jogi oktatási koordinátor – e-learning

Az oktatási program munkatársaként az Amnesty Akadémia online képzéseinek koordinálása tartozik hozzám, és részt veszek minden olyan projektben, amihez e-learning tananyagfejlesztés kapcsolódik. Az oktatási program más feladataiból is kiveszem a részem, de azon dolgozom a legtöbbet, hogy minél több Amnesty online kurzust lehessen elvégezni magyar nyelven is.

dr. Hacsi Gábor 

jogállam-szakértő

Jogi kutatásokat végzek főleg a jogállamiság, a bíróságok és egyéb intézmények függetlensége területén, illetve én vagyok az adatvédelemért felelős munkatárs is. 

Kolozs Andrea 

adományszervezési munkatárs

Az adományszervező csapatot erősítem. Különböző adományszervezési kampányokért felelek és azért, hogy minden támogatónk és tagunk értesüljön arról, hogyan és mit teszünk az emberi jogok védelméért. Emellett azon dolgozom, hogy a kampányaink és tevékenységeink iránt érdeklődők is rendszeresen tájékozódhassanak.

Pongó Eszter 

adományszervezési koordinátor – telefundraising

2018 óta vagyok a fundraiser csapat tagja, telemarketingesként erősítem a csapatot. 2021-től pedig már koordinátorként is segítem a telemarketinges kollégáim munkáját, hogy minél többen csatlakozzanak a mozgalmunkhoz, hogy egy igazságosabb világban élhessünk.

Kubicza Márta 

pénzügyi vezető

2020 december óta vagyok az Amnesty pénzügyi vezetője. 6 év után találtam vissza az Amnestyhez, ahol anno, a forprofit éveket hátrahagyva önkénteskedtem több mint fél évig.

Landy Annamária 

megbízott emberi jogi oktatási programvezető

2015-ben önkéntesként csatlakoztam az Amnestyhez, 2016-ban pedig munkavállalóként. Jelenleg az oktatási csapat vezetői feladatai mellett elsősorban módszertani továbbképzések, iskolai foglalkozások kidolgozásán, valamint módszertani segédletek összeállításán dolgozom.

Matyasovszki Fanni

nemzetközi szolidaritás koordinátor

A nemzetközi ügyek felelőseként az én feladatom a Sürgős Akcióként ismert külföldi jogsértések nyomon követése, petíciók készítése és a petíció aláíróinak minél pontosabb tájékoztatása. Emellett én koordinálom a szervezet éves Levélíró Maraton kampányát is.

Molnár Tímea

aktivizmus vezető

2018 nyarán kezdtem az Amnestynél, akkor aktivizmus koordinátorként mocorgatva minden arra kapható tettre kész emberkét. 2020-tól az aktivizmus csapat vezetőjeként veszek részt a kampányaink tervezésében, megvalósításában, és az ezek megvalósulását segítő aktivisták szervezésében, immáron az aktivizmus koordinátorunkkal, regionális koordinátorunkkal és az ifjúsági koordinátorunkkal együtt!

Rimai Dávid

pécsi regionális koordinátor

2022 februárjában csatlakoztam az Amnesty csapatához pécsi regionális koordinátorként. 2014 óta tevékenykedem a pécsi civil szférában, az emberi jogokkal is ekkor kezdtem el foglalkozni és azóta a téma szerves részévé vált életemnek. Fő feladatom, hogy a szervezet pécsi (és Pécs környéki) jelenlétét erősítsem, ezt pedig leginkább programszervezés, aktivizmus és kapcsolatépítés útján teszem.

Salló Krisztina

digitális tartalom munkatárs

Kampányaink és projektjeink arculatán és a szervezet vizuális anyagain dolgozom.

Szarvas Sarolta

irodavezető

Irodavezetőként ellátom a beszerzési feladatokat, az adminisztrációs terület humánpolitikai feladatait, irányítom az adminisztratív, ügyviteli feladatokat is. Nem utolsósorban az amnestys termékek és a shop kezelése is boldog feladatom. 

Sztraka Andrea Teréz

adományszervezési vezető

Adományszervezési vezetőként dolgozom a csapatban, én felelek minden adományozáshoz köthető tevékenységünkért. Támogatóink segítségével azon dolgozunk, hogy fenntarthatóan működhessünk, és függetlenek maradjunk.

Dr. Vig Dávid

igazgató

Fantasztikus feladat az Amnesty magyarországi csapatának vezetése, kampányaink, külső kapcsolataink, érdekérvényesítési munkánk, emberi jogi oktatásunk és aktivizmusunk irányítása és a szervezet stratégiájának kialakítása. Azért dolgozom, hogy több tízezres mozgalmunkban egyre többen találják meg a lehetőséget arra, hogy tegyenek egy szabadabb, igazságosabb és egyenlőbb világért.

Vincze Luca Sára

vezetői- és projektkoordinátor

Vezetői- és projektkoordinátorként a munkám két részre osztható. Az egyik felében az Amnesty vezetőségének és elnökségének munkáját segítem szervezési és adminisztrációs feladatokkal, a másik részében pedig az éppen aktuális projektjeink adminisztrációs folyamatait támogatom.


Telefundraiserek

Evanic Rita

Málek Imola

Tatai Bartal Krisztián

Elnökség

Kéri András

elnök

Zgut Edit

alelnök

Kubik Dominik

elnökségi tag

Ónody-Molnár Dóra

elnökségi tag

Orsós János

elnökségi tag

Törley Kata

elnökségi tag

Váradi Balázs

kincstárnok

Meiszterics Bálint

elnökségi póttag

Mihalics Lili

elnökségi póttag

Polyák Gábor

elnökségi póttagEllenőrző Testület

  • Fülöp Ágnes, ellenőrző testületi tag
  • Szentkuti László, ellenőrző testületi tag
  • Sütő Péter, ellenőrző testületi tag
  • Ladó Balázs, ellenőrző testületi póttag