Sokszor hallunk arról, hogy a nők hátrányban vannak a munkaerőpiacon, arról azonban már ritkábban esik szó, hogy ez a gyakorlatban mit jelent, milyen okai és következményei vannak és hogyan léphetünk fel ellene.

Mi egyéni szinten is nyújtunk lehetőségeket arra, hogy tudatosan tehessünk a nemek közötti egyenlőségért. Rendszeresen megjelenő cikkeink mellett hírleveleket és kiadványt küldünk a téma iránt érdeklődőknek, amelyek rávilágítanak arra, hogy mi áll az egyenlőtlenségek hátterében, milyen rendszerszintű összefüggései vannak és más országokban hogyan tesznek ellene. Mindezek mellett e-learning képzésünkkel a munkahelyi nemi alapú negatív diszkrimináció konkrét megjelenési formáira világítunk rá, illetve a gyakorlatban használható stratégiákat is ajánlunk.

TUDATOS LÉPÉS HÍRLEVÉL
Ha eleged van a közbeszédben terjedő nemi alapú sztereotípiákból és a nők hátrányos helyzetét tagadó struccpolitikából, illetve szeretnél tájékozottan kiállni a nők hátrányos megkülönböztetése ellen, iratkozz fel hírlevelünkre.
FELIRATKOZOM
KVÍZ
Szeretnéd tisztábban látni, hogy mi vezet a nők munkahelyi hátrányos megkülönböztetéséhez? Töltsd ki nemek közötti bérszakadékról szóló információs kvízünket, és tudj meg többet a nemek közötti munkahelyi egyenlőtlenségekről!
KITÖLTÖM
LÉPÉSELŐNY ONLINE
KURZUS
Ha szeretnél többet tudni a nemi alapú hátrányos megkülönböztetés munkahelyi megjelenéséről és arról, hogyan léphetsz fel ellene, az interaktív Lépéselőny e-learning tananyagunk segítségével bővítheted tudásodat.
ELVÉGZEM
BLOG
Blogunkon rendszeresen írunk a nemek közötti egyenlőséget érintő témákról, így a munkaerőpiaci negatív diszkriminációról, a láthatatlan munkáról, a bértranszparenciáról, az apaszabadságról, a nők politikai döntéshozatalból történő kiszorításáról és a testük fölötti önrendelkezési joguk korlátozásáról.
OLVASOM
KIADVÁNYOK
Végigvezetünk egy nő szakmai életútján és annak akadályain, az állásinterjúkon, bértárgyalásokon, teljesítményértékeléseken és előléptetések során átélt hátrányos megkülönböztetésen. Tudj meg többet a munkaerőpiaci egyenlőtlenségek okairól, megjelenési formáiról és a lehetséges megoldásokról!
MEGRENDELEM