KREATIVISTÁK FEL!

Bújjon elő belőled a kreativitás! Készüljünk együtt az emberi jogi világnapra, és legyen az idei esemény igazán látványos és dekoratív!
 
*** Ha tudsz vágni, ragasztani***
→ Gyere el december 4-én az irodánkba és segíts nekünk megcsinálni a dekorációt. Minél több aláírást szeretnénk gyűjteni a Levélíró Maraton során és a dekorációavl is ezt szeretnénk elősegíteni. 

***Ha alkotó vagy***
→ Alkoss sárga-fekete színvilágú, vagy a gyertyánkat használva a saját stílusodat tükröző, egyedi terméket. Az elkészült terméket ajánld fel az Amnesty Intenational Magyarország számára, és december 10-én jelenj meg támogatóink között az Amnesty shop-ban! December 4-én pedig közösen elkészítjük számodra a rövid bemutatkozó portfóliót, amelyen elmondhatod azt is, hogy miért fontosak számodra az emberi jogok, és miért csatlakoztál a kezdeményezéshez. Blogcikket is megjelentetünk majd.***Ha kreativitással megáldott aktivista vagy*** → Ötletelj velünk az emberi jogi világnap dekorációjáról, hozz be újító ötleteket és látványos, könnyen kivitelezhető elemeket, amelyeket aztán együtt megalkotunk december 4-én.Elő a kreativitással! Ötleteket, inspirációkat ebben a csoportban örömmel fogadunk. Szólj bátran barátaidnak is!