Az Amnesty nyári táborában olyan 14-17 év közötti fiatalok vesznek részt, akik érdeklődnek az emberi jogok, az aktivizmus és az Amnesty munkája iránt. A táborban kreatív foglalkozásokon, műhelymunkákon és csapatjátékokon keresztül hozzuk közelebb az emberi jogokat a fiatalokhoz. Ebben az évben a tábor Pilismaróton lesz július 8-12. között.

14 és 17 év közötti fiatal vagy? Akkor ez a tábor neked szól! Gyere el az Amnesty emberi jogi nyári táborába, és csatlakozz egy közösséghez, ahol

• fontos a véleményed;
  • más fiatalokkal együtt tanulhatsz az emberi jogokról;
  • egy olyan csapat tagja lehetsz, akik szeretnének egy egyenlőbb világban élni;
  • értékelik a kritikus gondolkodást és a sokszínűséget;
  • aktívnak lenni alap és nem kiváltság,
  • új, értékes kapcsolatokat teremthetsz.

Szülő vagy és van(nak) 14-17 év közötti gyereke(i)d? Ajánld nekik a tábort, ha szeretnéd, hogy:

• tanuljon az emberi jogokról;
  • fejlődjön a kritikus gondolkodása, a vitakészsége és kommunikációja;
  • együtt töltsön 5 napot hasonló érdeklődésű kortársaival és új kapcsolatokat teremtsen.

Mikor?

2019. július 8-12.

Hol?

Pilismarót

Kik?

40 fiatal, 10 ember jogi képzővel/pedagógussal/ifjúsági segítővel, az Amnesty szakembereivel és önkénteseivel közösen

Szeretnénk, ha minden gyerek egyenlő esélyekkel indulhatna és az anyagi helyzetétől függetlenül lehetősége lenne eljutni a táborba, ezért a táborban való részvétel ingyenes. Viszont ehhez a ti segítségetekre is szükségünk van, kérjük támogassátok a tábor megvalósulását akár pár ezer forinttal is.

Támogatom a tábort

Jelentkezni tudsz június 20-ig.

Jelentkezni ezen a linken tudsz június 20-ig.

A résztvevők kiválasztásakor szempontként szolgál, hogy kulturális és földrajzi szempontból sokszínű csapat álljon majd össze.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, fordulj hozzánk bizalommal a csakany.viktoria@amnesty.hu és a beothy.adam@amnesty.hu e-mail címen.

Fotógaléria

Lásd a mellékleteket