ETIKUS ADOMÁNYGYŰJTŐK VAGYUNK!

Az Amnesty International Magyarország csatlakozott az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületéhez, amely azzal a céllal jött létre, hogy összefogja az etikusan és átláthatóan működő adománygyűjtő szervezeteket, és közösen dolgozzon azon, hogy ezen szervezetbe vetett bizalom erősödjön.

Az Etikai Kódexet itt tudod elolvasni. Az Amnesty International Magyarország nonprofit önarcképét pedig ide kattintva éred el.

Évente könyvvizsgálatot végzünk, mert fontosnak tartjuk, hogy pénzügyeink mindenki számára átláthatóak legyenek. A gazdálkodásunkat az egyesület Ellenőrző Testülete felügyeli, negyedévente pénzügyi ellenőrzéseket tartunk. Alapszabályunkat itt olvashatod el, melyben további információkat találsz működésünkről.

A soron következő Elnökségi ülésünkről az alábbi felületen értesülhetsz.

Az átláthatósági kritériumokat magunkra nézve kötelezően elfogadtuk, és honlapunkon az alábbi dokumentumokkal alátámasztjuk, melyeket az oldal alján listázva is megtalálsz:

Lásd a mellékleteket