Kapcsolódj be!

A 2020-as kampány lezárult, az idei Levélíró Maratont 2021. novemberben indítjuk útjára! Ha szeretnél a részt venni a kampány előkészítésében, jelentkezz e-mailben a molnar.tima@amensty.hu címen!

A Levélíró Maratonba egyénileg és csoportosan is be lehet kapcsolódni. Egyéni alapon úgy, hogy megismerkedsz az esetekkel, és ha szívesen felszólalnál az ügyeket képviselő emberek védelmében, ezt egy petíció elküldésével és egy levél írásával tedd meg. Neked csak egy perc, másoknak viszont az egész életükre hatással lehet. Ha ennél többet is tennél, bevonhatod a családodat vagy barátaidat, hogy egy vacsora mellett beszélgessetek az esetekről, és így rajtad keresztül még több segítő kéz ragadjon tollat – vagy billentyűzetet – az érintettekért!

Ha pedig szeretsz kis szervezéssel nagy eredményt elérni, és szívesen hívnád fel még több ember figyelmét a kampányra, nyilvános eseményeken keresztül még többeket inspirálhatsz, hogy együtt tegyünk az igazságtalanságok ellen. Szervezhetsz interaktív Levélíró Maraton workshopot online vagy offline (ez utóbbit a vírushelyzetre való tekintettel idén csak otthon vagy szabadtéren ajánljuk), osztálytársakkal, munkatársakkal, és minden esemény iránt érdeklődővel.

Ha ehhez lenne kedved, de nem vagy biztos benne, hogyan állj neki, vagy tudod, de érdekelnek a foglalkozások, akkor szívesen segítünk felkészülni. Keress minket a molnar.timea@amnesty.hu e-mailcímen.