Szivárványos nyár nyereményjáték

Mindenki szeretne nyitottan, szabadon és boldogan élni, amely csak akkor lehetséges, ha önmagunk lehetünk. Ez az elsőre egyszerűnek hangzó dolog ma Magyarországon nagyon sokaknak csak távoli álom, mert a kormány évek óta a szexuális és nemi kisebbségek elleni hergeléssel és az emberi jogaikat korlátozó törvényekkel akar magának szavazókat szerezni.

De az emberek többsége átlát ezen és szeretné, ha mindenki szabadon szerethetne és önmaga lehetne. Akár a több mint harmincezres tavalyi Budapest Pride-ról, a több mint tízezres propagandatörvény elleni tüntetésről, az első Pécs Pride-ról vagy a több mint 1,7 millió érvénytelen szavazatot hozó népszavazásról legyen szó, sokszor bebizonyítottuk már, hogy a szeretetnek és az elfogadásnak van többsége.

Szeretnénk, ha ez a nyár a szeretet, a biztonság és az egyenlőség közös ünnepléséről szólna, ezért az emberi jogi munkánk mellett abban is segítünk, hogy minden szivárványos kiegészítőd meglegyen. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részt veszel a nyereményjátékunkban, és így a Budapest Pride kezdetétől egészen a második Pécs Pride végéig nyerhetsz tőlünk menő ajándékokat.

Kéthetente 3 ajándékot sorsolunk ki: 1 Pride Pakkot (kitűző, karszalag, mágnes, tetkó és matrica), 1 pólót és 1 táskát.

A Pécs Pride után pedig megnyerheted a 8 szivárványos hátizsákunk egyikét, amelyek Európa legnagyobb szivárványos lufijának az újrahasznosításával készülnek. Ez az a 10 méter magas szív alakú léggömb, amellyel már találkozhattál a propagandatörvény elleni tiltakozáson, a 2021-es Budapest Pride-on, de természetesen az idei budapesti és pécsi felvonulásokon is láthatod majd.

Sorsolások:

  • július 1. – Pride Pakk (kitűző, karszalag, mágnes, tetkó és matrica), póló, táska
  • július 15. Pride Pakk, póló, táska
  • július 29. Pride Pakk, póló, táska
  • augusztus 12. Pride Pakk, póló, táska
  • augusztus 26. – Pride Pakk, póló, táska
  • szeptember 9. – Pride Pakk, póló, táska
  • szeptember 23. – fődíjak: 8 db szivárványos hátizsák 

A nyereményjátékra jelentkezni 2022. június 24-től legkésőbb 2022. szeptember 22-ig lehet.

Jelentkezni ezen az oldalon, illetve néhány nyári eseményünkön a helyszínen is lehet.

A fődíjakon kívüli nyereményekből (Pride Pakk, táska vagy póló) összesen csak egy darabot nyerhetsz, de ha ezek közül valamelyiket megnyerted, akkor is lesz esélyed megnyerni a fődíjak, a 8 darab szivárványos hátizsák egyikét.

Sorsolás a randomdraws.com segítségével történik, a sorsolásokról két tanú által aláírt jegyzőkönyv fog készülni.

A nyereményjátékban az Amnesty International Magyarország munkavállalói, tisztségviselői és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt.

Az Amnesty International Magyarország nyereményjátékában részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy. Egy személy csak egyszer jelentkezhet.

A nyereményjátékában való részvételhez kérjük, hogy töltsd ki az oldalsávban az adataidat és megadhatod az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozataidat.

A megadott elérhetőségeken keresünk majd téged a nyereményjátékhoz kapcsolódóan, például értesítünk a játék állásáról, a sorsolásokról és a nyertesekről. Ha nyertél, felhívunk majd a nyeremény átadását leegyeztetni (személyes átvétel vagy postázás).

Adataidat a nyereményjáték végeztével töröljük, de ha a későbbiekben is kereshetünk tevékenységeinkkel kapcsolatban, akkor kérjük, járulj ehhez hozzá a megfelelő négyzetek beikszelésévelaz oldalsávban.