Gyűjtsd az Amnesty-pontokat!

Mi az az Amnesty pontgyűjtő kártya?

A pontgyűjtő kártyával pontokat gyűjthetsz, ha különböző Amnesty eseményeken és akciókban veszel részt. Vegyél részt a kártyán szereplő 5 eseményen/akcióban, posztolj egyszer a közösségi médiában, mi pedig megajándékozunk egy amnestys ajándékkal. Ne felejtsd el aláíratni a kártyádat, amikor részt veszel az eseményeken. Ha online veszel részt, akkor azt jelezd nekünk az office@amnesty.hucímen, és mi elkönyveljük neked. Beváltani úgy tudod a kártyádat, hogy írsz nekünk erre a címre és felvesszük veled a kapcsolatod.

Hol gyűjthetsz pontokat?

Milyen események és akciók közül választhatsz? Egész évben több eseményt szervezünk a stratégiai céljainkhoz kapcsolódó témákban, többek között a nemek közötti egyenlőség és a jogállamiság területén. Számtalan alkalommal indítunk petíciót az igazságtalanságokkal szemben és ezt a munkákat segítheted, ha aláírsz egy petíciót vagy csatlakozol a Sürgős Akció Hálózathoz. December és január között pedig a Levélíró maratonon vehetsz részt, ahol leveleddel támogathatod a jogfosztott embereket és nyomást gyakorolhatsz a döntéshozókra.

Figyeld a holnapunkat és a közösségi média felületeinket, ahová mindig feltesszük az aktuális programjainkat.

Nincs még ilyen kártyád, de szeretnél egyet? Írj nekünk az office@amnesty.hucímre, és küldünk neked egyet!