Kiállás Napja – Pécs

A Kiállás Napján 10 civil szervezet közösen áll ki a gyűlölet nélküli világért. Akadályverseny, főzőverseny, foci kupa, játékok, feladatok a Te, én, mi és az emberi jogok projekt részeként, a tanodás fiataloknak és szüleiknek.

Szeretettel meghívunk minden kedves gyereket és
felnőttet az Amnesty International Magyarország, a Baranya Megyei
Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház és a Fészek Tanoda – Pécs, Somogy
(SZMCA) szervezésében létrejövő programsorozatunkra, a Kiállás Napjára!

HELYSZÍN: Pécs-Somogy, Pajtás utca 17. (Misina Állatmenhely feletti focipálya)

PROGRAM: 10:00 – 10:30 REGISZTRÁCIÓ A Focikupára és az Akadályversenyre is 4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk a helyszínen 10:30 – 11:30 KIÁLLÁS NAPI SÁTOR FELNŐTTEKNEK, mit és miért kell tudni a gyűlölet-bűncselekményről 11:30 – 14:00 KIÁLLÁS NAPI FŐZŐVERSENY hozott bográccsal 10:30 – 14:00 KIÁLLÁS NAPI JÁTÉKOK GYEREKEKNEK

civil szervezetek programjai Sansz Játszóház, Alkossunk együtt!: családi élményfestés (BMCSEÖH) Kóstolda (cigánylángos és lecsó), Cigánykerék társasjáték,Karkötőkészítés (Színes Gyöngyök Egyesület) Tekerj és varrj! – társadalmi-környezeti-művészeti akció (Sosemart Egyesület) Hétköznapi küldetések (Special Pécs Alapítvány) társasjáték és játszóház – Motiváció Oktatási Egyesület Örömzene sátor és hangszerkészítés (Miért Ne?! Csoport) Játszó-Tér (Vasasért Egyesület és Fészek Tanoda, Pécs-Somogy) Egészségügyi szűrés, tanácsadás (Pécsi Életmód Egyesület) speciális kézműves foglalkozás (Kulturális Labor Szociális Szövetkezet – Laboda Műhely) tábori nosztalgia és emberi jogi játszóház (Amnesty International Magyarország)

11:30 – 14:00 II. ESÉLYLABDA FOCI KUPA csoportmérkőzések előzetes sorsolás alapján 14:00 – 15:00 GILVÁNFAI ZENE-BONA és a FÉSZEK TANODA ZENEMŰHELY koncertje 14:00 – 16:30 EMBERI JOGI AKADÁLYVERSENY A CSAPATOKNAK civil szervezetek állomásaival 15:00 – 16:30 II. ESÉLYLABDA FOCI KUPA döntők 17:00 – 17:30 EREDMÉNYHIRDETÉSEK, KIÁLLÁS NAPI DÍJAK ÁTADÁSA

A programot az Amnesty International Magyarország részéről a Norvég Civil Támogatási Alap támogatja.

Téma