Fénypont

Készítsd elő tagsági kártyád, mert hamarosan szükséged lehet rá! 2013-ban egy új kezdeményezésbe fogtunk bele, amelynek célja, hogy azok a kávézók, bárok, boltok, színházak, mozik és egyéb kulturális intézmények, amelyek számára fontosak az emberi jogok, az Amnesty zászlaját átvitt értelemben és szó szerint is kitűzve segíthessék az általunk képviselt eszmék terjedését. Létrehoztuk tehát a Fénypontokat, vagyis az emberi jogi barát helyeket, ahol azAmnesty International Magyarország tagjai és támogatói tagsági kártyájuk felmutatásával 10% kedvezményben részesülnek a hely által meghatározott szolgáltatásokból.

Keresd a Fénypont matricával ellátott helyeket a városban és szerte az országban. Ahol ezt a matricát látod, biztos lehetsz benne, hogy a hely tulajdonosa és dolgozói barátai az emberi jogoknak.

Fénypontjaink eddig: Aggteleki Cseppkőbarlang, Katona József Színház könyv- és ajándékboltja, MÜSZI.

További megállapodások várhatóak a közeljövőben, melyekről folyamatosan tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt a honlapunkon!

***

Ha esetleg még nincs tagsági kártyád, de szeretnél Te is egyet magadnak, keress minket a részletekről: office@amnesty.hu vagy +3613214799

amnesty fenypont matrica tradeg 300dpinezo 1

Téma