Csapj zajt az emberi jogokért! – Akció a Dunán

Képek a koncertről

Hogyan hallassuk hát hangunkat? Az Amnesty International és a DDB Budapest ezúton a Dunán, egy hajó fedélzetén csap hatalmas zajt az emberi jogokért.

 

Ígérjük, hogy olyan hangos és látványos lesz, amilyen csak lehet, hogy a folyó mindkét partján jól hallhatóak legyenek az emberi jogokért játszott dallamok!

Szeretnél Te is tenni az emberi jogokért?
Csatlakozz kezdeményezésünkhöz, gyere el, hallgass és nézz meg minket!
Hiszen jó ügy érdekében rázzuk fel a várost!

Időpont: 2007. június 13.(szerda)
Beszállás: 13 órától
Helyszín: Zsófia főhercegné nevû hajó, Petőfi tér 9-es ponton (Belgrád rakpart),
A hajó indulása: 13:30-kor, visszaérkezés a kikötőbe: 14:30-kor
A hajó útvonala: Petőfi tér – Margit híd – Petőfi tér

Szeretettel várjuk az érdeklődőket mind a hajó fedélzetén, mind pedig a teljes útvonal mentén! A látvány és a hang együtt nyújtja az igazi élményt! Célunk, hogy közösen emeljük fel hangunkat az emberi jogokért – olyan hangosan, amennyire csak lehet. Gyere el Te is, és hallgasd meg a P.I.G-et, valamint a “Richard Touch Me”-t, a DDB Budapest zenekarát, kiegészülve vendégeinkkel!

Az Amnesty International “Make Some Noise!”, avagy “Csapj Zajt!” elnevezésû kezdeményezése a zenén keresztül igyekszik a fiatal generációt mozgósítani az emberi jogok mellett. Az ötlet Yoko Ono segítségével valósult meg, amikor John Lennon “Imagine” címû szólóalbumának jogdíjait felajánlotta az Amnesty International emberi jogi munkája számára. Azóta számos előadó csatlakozott a kezdeményezéshez (www.amnesty.org/noise).