Légy te is #bátor és csatlakozz a világ legnagyobb emberi jogi mozgalmához! Változtassuk meg együtt a világot!


MIÉRT CSATLAKOZZ?

Mert kiemelkedő eredményeket érünk el világszerte 7 millió ember támogatásával. Lelkiismereti foglyokat és halálra ítélteket szabadítunk ki. Kormányokat győzünk meg törvények és joggyakorlatok megváltoztatásáról.

Hiszünk az egyszerű emberek erejében és abban, hogy ha minél  többen vagyunk, együtt képesek vagyunk változást hozni gyermekek milliói, családok és közösségek számára a világ minden táján abban a reményben, hogy egy nap már nem lesz ránk szükség. 

Ahhoz, hogy még erősebbek és még hangosabbak legyünk, valamint ahhoz, hogy a függetlenségünket megőrizhessük, magánszemélyek támogatására van szükségünk. Legyél te is a világ egyik legnagyobb emberi jogi civil szervezetének részese, és emeld fel szavad a jogsértések ellen!


MIT KAPSZ CSERÉBE?

Tagja lehetsz a világ legnagyobb emberi jogi mozgalmának. Ezen túl szavazati jogot is kapsz, mellyel az Amnesty International Magyarország éves közgyűlésén te is alakíthatod emberi jogi harcunk jelenét és jövőjét. Továbbá egy tagsági kártyával is megjutalmazunk.


MIT KELL TENNED?

Töltsd ki az oldal alján található tagsági jelentkezési lapunkat, és rendezd az éves tagdíjat akár egy összegben 6.000 Ft befizetésével, akár havi rendszeres átutalással. 

Ha teheted, magasabb adománnyal is támogasd az emberi jogi harcunkat, hogy még többet tehessünk.TAGDÍJ BEFIZETÉSE

Ha bankon keresztül szeretnél utalni:

Név: Amnesty International Magyarország

Bankszámlaszámuk*: 16200010-10104198 (Magnet Bank) 

IBAN számunk: HU72 1620 0010 1010 4198 0000 0000

Közlemény: tagdíj

*Régi bankszámlaszámunk, melyet az OTP-nél vezettünk, még él, ugyanakkor köszönjük, ha az újabb utalásokat már a Magnet számlán keresztül juttatjátok el hozzánk.

Ha szeretnél tagunk lenni: 

Írj irodavezetőnknek, Nagyné Gere Zsófiának a gere.zsofia@amnesty.hu címre, aki néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot. 

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod.