Önszerveződő aktivista csoportjaink

Mik azok az önszerveződő aktivista csoportok?

Míg a “szabadúszó” tehát nem csoportban tevékenykedő aktivisták az Amnesty kampányainak és eseményeinek megvalósításában játszanak kulcsszerepet, az önszerveződő csoportok aktivistái az ifjúsági aktivizmus koordinátorral együttműködve a szervezet stratégiájával összhangban saját kampányokat és akciókat szerveznek.

Kétféle, kor szerint elkülönülő önszerveződő csoportunk van: az Ifi Csoportok (középiskolás diákoknak) és a Freedom Clubok (18-24 éveseknek). Ha szeretnél új, saját csoportot alapítani, írj nekünk!

Miért csatlakozz?

Ifiként vagy Freedom Club tagként hozzád hasonló tettre kész aktivistákkal együtt tehetsz a számodra fontos ügyekért, bővítheted tudásod, és fejlesztheted azokat a készségeidet, amelyek aztán az élet minden területén hasznodra válhatnak. 

Csináld, amit szeretsz, és mindezt jó ügyekért!

Tagként beleszólásod lehet, hogy milyen ügyekben, milyen eszközökkel segítsen a csoport. Tapasztalatot szerezhetsz projekt- és kampánytervezésben, eseményszervezésben, kerekasztal-beszélgetés moderálásában, vitázásban, közösségi média tartalomgyártásban, grafikák tervezésében. Mindenben kipróbálhatod magad, ami érdekel!

Ha szívesen tanulnál többet az emberi jogokról, és szeretnél tenni egy nyitott szabad és boldog világért, csatlakozz! 

Hogyan csatlakozhatsz?

Töltsd ki a jelentkezési lapot és felvesszük veled a kapcsolatot. Jó, hogy vagy!

Középiskolásként csatlakozz egy már működő Ifi csoporthoz vagy alapíts saját csoportot barátaiddal! 

Ha 18-24 éves vagy, csatlakozz egy már működő Freedom Clubhoz vagy alapíts saját csoportot barátaiddal!