Szeretnél te is az emberi jogokról beszélgetni fiatalokkal? Órákat tartani általános iskolásoknak és gimiseknek? Gyakorolni a tréneri képességeidet, miközben emberi jogi tudást adsz át fiataloknak? Legyél te is Amnestys Képző!

Az Emberi jogi oktatási programunk célja, hogy az emberi jogokat ismerő és azokkal élni tudó generációk nőjenek fel Magyarországon. Ennek elérésére nem formális oktatási programokat szervezünk gyerekek és fiatalok számára, illetve képzéseket szüleik és a velük foglalkozó pedagógusok részére, civil aktivisták, trénerek részére.

A következő Képzők Képzését szeptember 6-8-ig tartjuk Budapesten. Azok jelentkezését várjuk, akik szeretnék megismerni és elsajátítani az általunk használt emberi jogi oktatás tematikáját és módszereit.

A képzés végére a résztvevők megtanulják használni az emberi jogi oktatás alapvető módszereit, többek között, hogy hogyan lehet egy csoporttal dolgozni, megismerik az alapvető csoportdinamikai folyamatokat, elsajátítanak alapvető tréneri és drámapedagógiai módszereket, illetve megismerik az emberi jogi gondolkodás alapjait.

Ha a képzés felkeltette az érdeklődésedet, akkor jelezd érdeklődésedet e-mailben az oktatas@amnesty.hu címen. A képzésre való jelentkezés még nem indult el, azonban tudsz előzetesen regisztrálni [ITT], hogy biztosan az elsők között értesülj az új információkról. A résztvevők kiválasztása során figyelembe vesszük, hogy kik azok, akik aktívan be tudnak kapcsolódni az Amnesty International Magyarország emberi jogi képzéseibe, és/vagy a jövőben sok fiatalhoz eljutva tovább tudják adni a nálunk elsajátított tudást és szemléletet.