IRODAVEZETŐ

Az Amnesty International Magyarország egy magyar jogvédő civil szervezet, amely azért dolgozik, hogy az emberi jogok mindenkit megillessenek. Egy olyan nemzetközi mozgalom része vagyunk, amelynek 10 millió támogatója van világszerte. Szervezetünkhöz elsősorban olyan magánemberek tartoznak, akik tagként, támogatóként vagy aktivistaként adományaikkal és munkájukkal segítik a céljaink megvalósítását. Függetlenek vagyunk minden politikai ideológiától, kormánytól, gazdasági hatalomtól és egyháztól. Szabadságszerető, demokratikus elvek mentén működő közösség vagyunk. Munkánk során fontos számunkra a széleskörű együttműködés, a folyamatos tanulás és fejlődés.

Részmunkaidős irodavezetőt keresünk 15 fős Budapest belvárosi irodánkba. Az irodavezető az Egyesület irodájának a lelke és a fő felelőse annak, hogy a szervezet adminisztrációja egyszerű, pontos, átlátható és kiegyensúlyozott legyen. Az irodavezető felelős az irodai tér fejlesztésért, az irodai költségelszámolásért, a munkaügyi és az egyéb irodai ügyintézésért, az igazgató munkájának adminisztratív támogatásáért. Olyan együttműködő, precíz, csapatjátékost keresünk inspiráló csapatunkba, aki szívesen állítaná kreativitását és szakmai tapasztalatát egy nemzetközi háttérrel is rendelkező emberi jogi szervezet szolgálatába.

Részmunkaidős irodavezető munkatársat keresünk.

FŐBB FELADATAID LESZNEK:
TE VAGY AZ IDEÁLIS JELÖLT, HA:
ELŐNYT JELENT:
AMIT KÍNÁLUNK:
JELENTKEZÉS FELTÉTELEI:

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

Jelentkezésed PDF formátumban várjuk a vig.david@amnesty.hu címre, tárgy: „Irodavezető 2020”. A hiánytalanul megküldött pályázatok beérkezését e-mailben visszaigazoljuk.

Jelentkezési határidő: 2020. október 30. délután 14:00

A várható kezdés: november 10.

Kapcsolattartó: Vig Dávid, igazgató, Amnesty International Magyarország, vig.david@amnesty.hu

Az AI hisz a munkaerőpiacon tanúsított ESÉLYEGYENLŐSÉGBEN. A munkáltatásra vonatkozó döntések során az egyéni érdemeket és a szervezet szükségleteit vesszük figyelembe, nemzeti etnikai, vallási hovatartozásra, származásra, illetve nemre, nemi identitásra, szexuális irányultságra, korra, fizikai vagy szellemi fogyatékosságra, családi állapotra és politikai nézetekre való tekintet nélkül. Az Amnesty International szükség szerint minden megváltozott munkaképességű munkavállalónak és jelentkezőnek megfelelő körülményeket biztosít, abban az esetben, ha a kérdéses személy egyébként biztonságosan el tudja látni a rá szabott feladatokat és a munkához kapcsolódó tevékenységeket, illetve ha ez az ellátás nem ró aránytalan terheket a szervezetre. A kiválasztási folyamat során az esélyegyenlőség biztosításáért a szervezet Elnöksége felel.

A jelentkező a jelentkezés megküldésével tudomásul veszi és elfogadja, hogy a személyes adatait az Egyesület a kiválasztási folyamat lezárulását követően hat hónapig kezelje. Ezt követően a jelentkezések, és azzal együtt minden személyes adat törlésre kerül.