AMNESTY INTERNATIONAL MAGYARORSZÁG – KONZULTÁNSI LEHETŐSÉG

HR KONZULTÁNS

Az Amnesty International Magyarország egy magyar jogvédő civil szervezet, amely azért dolgozik, hogy az emberi jogok mindenkit megillessenek. Szervezetünkhöz elsősorban olyan magánemberek tartoznak, akik tagként, támogatóként vagy aktivistaként adományaikkal és munkájukkal segítik a céljaink megvalósítását. Függetlenek vagyunk minden politikai ideológiától, kormánytól, gazdasági hatalomtól és egyháztól.

Az Amnesty Magyarország a nemzetközi Amnesty International mozgalom magyar szekciója, amely több mint 10 millió olyan embert tömörít világszerte, akik közösen állnak ki az igazságtalanságok ellen. Munkánk szorosan kapcsolódik a Mozgalom nemzetközi kampányaihoz, de különösen fontos feladatunknak tekintjük, hogy fellépjünk meghatározott magyarországi emberi jogi problémákkal kapcsolatban, és hozzájáruljunk egy nyitottabb, az emberi jogokat tiszteletben tartó Magyarország megvalósulásához. Szervezetünk az elmúlt években jelentős növekedésen ment keresztül, és az ezzel összefüggő munkaügyi kihívások megoldásához, munkaügyi folyamataink folyamatos fejlesztéséhez keresünk egy tapasztalt külső szakértőt konzulensnek, aki havonta 10-15 órában (szükség szerint bővíthető) segíti a szervezetünk fejlődését.

FŐ FELADATAID LESZNEK:

HR konzultánsként a felelősségi körödbe tartozik majd, hogy az Amnesty Magyarország biztonságos, pozitív, valamint folyamatos tanulásra és magas szintű teljesítményre ösztönző munkakörnyezetet biztosítson minden munkavállalója számára. Szakmai tapasztalatoddal és tudásoddal irányítod a szervezet munkaügyi folyamatainak áttekintését tervezését és javaslatokat teszel a szervezet vezetőjének a munkaügyi folyamatok fejlesztésére. Ennek keretében a főbb feladatait lesznek:

• A szervezet jelenlegi HR folyamatainak és politikáinak áttekintése, értékelése
  • A szervezet munkaügyi folyamatainak figyelemmel kísérése és értékelése a pénzügyi vezetővel és az irodavezetővel együttműködve
  • Javaslattétel a munkaügyi folyamatok és politikák fejlesztésére, különös tekintettel a bérezéssel, a jutalmazással és a tudásbővítéssel kapcsolatos politikákra
  • Toborzási, kiválasztási, induction és kilépő interjú folyamatok menedzselése
  • A munkaügyi területre vonatkozó jogszabályi környezetnek való megfelelés biztosítása

TÉGED KERESÜNK, HA:

• elkötelezett vagy az emberi jogok védelme iránt és kihívást látsz egy közepes méretű civil szervezet erősítésében
  • releváns felsőfokú végzettséged van, és rendelkezel tapasztalattal hasonló feladat elvégzésében akár a civil, akár a versenyszférában és a projektmenedzsment területén is,
  • alaposan ismered a civil szférát érintő munkaügyi kihívásokat és szívesen fejleszted magad a legújabb munkaügyi megoldások terén
  • képes vagy feltárni, hogy egy munkaügyi folyamat mely elemi működnek jól, melyek szorulnak fejlesztésre
  • könnyen teremtetsz kapcsolatot, fontos számodra az ügyfeleid elégedettsége és kiválóan kommunikálsz a szervezet különféle feladatokat ellátó munkatársaival és más érintettekkel is,
  • empatikus vagy, képes vagy a szervezetben tervezett, vagy zajló változások menedzselésében hatékonyan segíteni a munkavállalókat
  • proaktív vagy, képes vagy hosszú távú stratégiai célok mentén gondolkodni, de a részletekre is odafigyelsz
  • jól kezeled a kihívásokat és a stresszes helyzeteket, nem okoz gondot, ha szorosak a határidők és egyszerre több párhuzamos feladatot is el kell látnod
  • precíz vagy és mindig betartod a határidőket
  • magabiztosan kezeled az Office alapú szoftvereket

JELENTKEZÉS FELTÉTELEI:

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

1. angol és magyar nyelvű önéletrajz
  2. legfeljebb egyoldalas motivációs levél
  3. portfólió az elmúlt években befejezett projektjeidről, amely bizonyítja a kiírásban foglalt készségek és ismeretek meglétét

Mindhárom dokumentumot PDF formátumban várjuk a [email protected] címre, tárgy: „HR konzultáns 2021”. A hiánytalanul megküldött pályázatok beérkezését e-mailben visszaigazoljuk.

Jelentkezéseket folyamatosan várjuk 2021. szeptember 30. éjfélig. Ha a határidő lejárta előtt alkalmas jelentkezőt találunk, akkor fenntartjuk a jogot arra, hogy a határidő előtt szerződjünk vele. A kiválasztott jelentkezővel megbízási vagy vállalkozási szerződést tervezünk kötni.

Kapcsolattartó: Szarvas Sarolta irodavezető, Amnesty International Magyarország, [email protected]

Az AI hisz a munkaerőpiacon tanúsított ESÉLYEGYENLŐSÉGBEN. A munkáltatásra vonatkozó döntések során az egyéni érdemeket és a szervezet szükségleteit vesszük figyelembe, nemzeti etnikai, vallási hovatartozásra, származásra, illetve nemre, nemi identitásra, szexuális irányultságra, korra, fizikai vagy szellemi fogyatékosságra, családi állapotra és politikai nézetekre való tekintet nélkül. Az Amnesty International szükség szerint minden megváltozott munkaképességű munkavállalónak és jelentkezőnek megfelelő körülményeket biztosít, abban az esetben, ha a kérdéses személy egyébként biztonságosan el tudja látni a rá szabott feladatokat és a munkához kapcsolódó tevékenységeket, illetve, ha ez az ellátás nem ró aránytalan terheket a szervezetre. A kiválasztási folyamat során az esélyegyenlőség biztosításáért a szervezet Elnöksége felel.