Kérjük, támogasd te is az emberi jogok védelmét adó 1%-os felajánlásoddal

ADÓSZÁMUNK: 19015985-1-42

MIT KELL TENNED?

1, mentsd le és nyomtasd ki a rendelkező nyilatkozatot

2, töltsd ki a személyes adataiddal

3, ha szeretnél rendelkezni az egyházi 1%-ról is az alábbi listából válassz egyet és a technikai számát írd be a legalsó mezőbe. (Ez nem kötelező, enélkül is érvényes lesz a felajánlásod.)

4, a kitöltött rendelkező nyilatkozatot tedd bele egy borítékba, zárd le és a ragasztás mentén írd alá saját kezűleg úgy, hogy az aláírásod átnyúljon a boríték leragasztásán.

5, a boríték elejére írd rá az adó azonosító számodat, majd add fel postán a NAV-nak a lakóhelyednek megfelelő címre. Ezen az oldalon ki tudod választani, hogy hova kell küldeni.

HATÁRIDŐ: MÁJUS 22.


FONTOS:

- ha egyéni vállalkozó vagy és már elkészítetted az adóbevallásodat, akkor is rendelkezhetsz a fentebb leírt módon az 1%-odról május 22-ig

- ha nem vagy egyéni vállalkozó, de már szintén beküldted az adóbevallásod, vagy a NAV készítette el neked, vagy a könyvelőd, munkáltatód, akár online, akár papíron MÉG MOST IS rendelkezhetsz az adód 1%-áról.


Ha bármi kérdésed van, írj nekünk a fundraiser@amnesty.hu címre és minden kérdésedre válaszolunk. Vagy az alábbi honlapon is tájékozódhatsz a legfontosabb határidőkről és kérdésekről.


Köszönjük azoknak, akik már az Amnesty International Magyarországot válaszották, és velünk együtt harcolnak azért, hogy egy jobb világot teremthessünk.