Levelet kaptunk a Kijev Pride szervezőitől.

Kedves és szeretett barátaink, akik támogattátok az Egyenlőség Menetét és a 2015-ös Kijev Pride-ot az aláírásotokkal és petícióitokkal!

Szeretnénk megköszönni, hogy fontosnak tartjátok az egyenlő jogokat és lehetőségeket szexuális irányultságtól és nemi identitástól függetlenül.

A támogatásotoknak hála egy fontos esemény jöhetett létre Kijevben, amely nemcsak a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű embereknek fontos, de minden egyes ukrán állampolgárnak és az országban lakó embernek is, attól függetlenül, hogy melyik kisebbség és/vagy hátrányosan megkülönböztetett csoport tagja.

Nehéz dolgunk volt, de megcsináltuk - közösen!

Nektek köszönhetően sikerült egyesítenünk a jó szándékú embereket az egyenlőség, az elfogadás és a demokrácia eszméi mellett.

A szervezők, az ukrán LMBT közösség és a Nemzetközi LMBT Fórum Kijev Pride-ért felelős bizottságának részéről is nagyon hálásak vagyunk, hogy részt vettetek a kampányban és támogattátok az Egyelőség Menetét.

Nagyra értékeljük a szolidaritásotokat, igazán inspiráló és bátorító volt a támogatásotok.

Üdvözlettel:

Nemzetközi LMBT Fórum Kijev Pride-ért felelős bizottsága