Erkin Musaev végre elolvashatott párat a neki küldött támogató levelek közül.

Erkin Musaev családja hálás köszönetét küldi az Amnesty Intenational minden aktivistájának, aki kifejezte támogatását és együttérzését a család vagy Erkin felé. A család folyamatosan kapta és olvashatta az üzeneteket, és miután panaszt tettek a hatóságoknál, hogy Erkin egyetlen üzenetet sem kap meg, a börtön vezetése engedélyezte, hogy - a személyzet megfigyelése mellett - Erkin elolvashasson közülük párat.

„Különböző országokból kapunk üzeneteket: Hollandiából, Japánból, Angliából, Ausztráliából... Óriási köszönet illet mindenkit. Amikor rájöttünk, hogy ezek közül egyet sem kap meg Erkin, panasszal fordultunk a börtön igazgatójához. Ennek hatására engedélyezték számára, hogy a börtön személyzetének jelenlétében pár levelet elolvashasson. Erkin mindenkinek nagyon hálás, aki nem közömbös a sorsa iránt, és azt üzeni, hogy minden egyes levél nagyon sokat jelent neki: erőt, derűlátást és hitet jelent a számára.”