Legyél te is a világ legnagyobb emberi jogi mozgalmának tagja, és változtassuk meg együtt a világot!

Ha április 30-ig csatlakozol, a tagságod mellé ajándékba elküldjük neked a Tíz Igaz Történet c. antológia 1. és 2. kötetét

MIÉRT CSATLAKOZZ?

Mert kiemelkedő eredményeket érünk el világszerte 7 millió ember támogatásával. Lelkiismereti foglyokat és halálra ítélteket szabadítunk ki. Kormányokat győzünk meg törvények és joggyakorlatok megváltoztatásáról.

Hiszünk az egyszerű emberek erejében és abban, hogy ha minél  többen vagyunk, együtt képesek vagyunk változást hozni gyermekek milliói, családok és közösségek számára a világ minden táján abban a reményben, hogy egy nap már nem lesz ránk szükség.

Ahhoz, hogy még erősebbek és még hangosabbak legyünk, valamint ahhoz, hogy a függetlenségünket megőrizhessük, magánszemélyek támogatására van szükségünk. Legyél te is a világ egyik legnagyobb emberi jogi civil szervezetének részese, és emeld fel szavad a jogsértések ellen!

MIT KAPSZ CSERÉBE?

Tagja lehetsz a világ legnagyobb emberi jogi mozgalmának. Ezen túl szavazati jogot is kapsz, mellyel az Amnesty International Magyarország éves közgyűlésén te is alakíthatod emberi jogi harcunk jelenét és jövőjét. Továbbá egy tagsági kártyával is megjutalmazunk, amellyel az ország több mint 30 kultikus vendéglátó és szolgáltató helyén 10-20% kedvezményben részesülhetsz. A kártya felmutatásával az alábbi Amnesty Fénypontokon részesülhetsz kedvezményben.

MIT KELL TENNED?

Töltsd ki az oldal alján található tagsági jelentkezési lapunkat, és rendezd az éves tagdíjat akár egy összegben 4.800 Ft befizetésével, akár havi kisebb összegű átutalással. Ha magasabb adománnyal szeretnéd támogatni emberi jogi harcunkat, természetesen arra is van lehetőséged.

TAGDÍJ BEFIZETÉSE

Ha bankon keresztül szeretnél utalni:

Név: Amnesty International Magyarország

Bankszámlaszámuk: 11706016-20818964 (OTP)

Közlemény: tagdíj

TAGSÁGI JELENTKEZÉSI LAP ÚJ TAGOKNAK: