Sürgős akció

Gyászolunk és cselekszünk - küldj üzenetet az amerikai kormánynak

Egyesült Államok, Az akció indult: 2016/6/15, A petíció aktív

Az orlandói mészárlás az emberi jogok teljes semmibevétele. A hírek szerint egy olyan homofób támadás történt, amelyben 49 ember meghalt, több tucatnyian pedig megsérültek. Részvétünk az áldozatok családjainak, és együtt érzünk mindenkivel, aki megsérült a szörnyű mészárlásban. Azonban a szavak nem elegendőek.

Állj ki: küldd el az alábbi levelet az Egyesült Államok elnökének, hogy cselekedjenek és védjék meg az embereket az erőszaktól és a gyűlölet-bűncselekményektől.

Az üzenet:

Gyászolok és együtt érzek azokkal, akiket megöltek vagy megsebesítettek Orlandóban. Sokan közülük azért haltak vagy sebesültek meg, mert az LMBTI közösség vagy más védett csoport tagjai. Minden embernek joga van a biztonsághoz, ahhoz, hogy félelem és erőszak nélkül élje az életét, és senkinek sem lenne szabad hátrányt szenvednie azért, aki.

Az ország vezetőinek határozott választ kell adniuk a mészárlásra azzal, hogy még többet tesznek az emberi jogokért. Idetartozik az emberek védelme a fegyveres erőszaktól, gyűlölet-bűncselekményektől és diszkriminációtól is.

Nem maradhatunk csöndben, ha előítéletekkel vagy gyűlölettel találkozunk. A világ minden országának, így az Egyesült Államoknak is védeniük kell az emberi jogokat – mindannyiunk jogait.

Írd alá, és mi eljuttatjuk leveled az amerikai elnöknek. Mutassuk meg, hogy fontos nekünk az élet és az emberi jogok - mindegy, hol élünk a világban vagy kik vagyunk.

Minden eset

Szólítsd fel online:

További információt kérek az új esetekről e-mailen vagy SMS-ben

Aláírásod feldolgozás alatt, kérlek várj...

Támogathatod az ügyet üzenet küldésével weben továbbá postán.

Mutasd a petíciót, amelyeket kiküldünk.

Petíció címzettje(i):

• Barack Obama: az Amerikai Egyesült Államok Elnöke, Fehér Ház, Washington DC

Követeljük:

• védjék meg az embereket a fegyveres erőszaktól, diszkriminációtól és gyűlölet-bűncselekményektől