Csatlakozz te is az Amnesty International Magyarország futócsapatáház és mozdulj velünk az emberi jogokért!

"Fuss egy kedves, nyitott csapatban, amelyet nem kisebb cél motivál, mint megváltani a világot! Még ha holnaputánra ez nem is valósul meg (azért azt sem adjuk fel :)), hiszünk benne, hogy olyan egyszerű és élvezetes tevékenységgel is tehetünk egy előítéletektől és gyűlölettől mentes, szebb világért, mint amilyen a futás.

Jómagam 2 éve futok Amnesty színekben, ami egyrészt büszkeséggel tölt el, másrészt jelentős extra motivációt nyújt mind a felkészülésben, mind a versenyen. Ahogy elolvassák a pólóm hátulján a feliratot (Szandra vagyok és az emberi jogokért futok), sokan rám mosolyognak és kedves szavakkal biztatnak, ami fantasztikus érzés.Ha Te is szeretnél ennek az élménynek a részese lenni, írj bátran!"

(Vas Alexandra, az Amnesty futócsapat koordinátora)

Kik az Amnesty futói?

Sportos aktivisták, akik együtt készülnek és vesznek részt futóversenyeken azzal a céllal, hogy felhívják az emberek figyelmét az Amnesty International munkájára és annak fontosságára.

Miért legyél a futó csapatunk tagja?

Ha szeretsz futni és futásoddal szívesen támogatnád az emberi jogok védelmét és ezt a világgal is megosztanád, itt a helyed!
Te is segíthetsz nekünk abban, hogy minél több emberhez eljuthassunk és ezáltal még nagyobb emberi jogi hatást tudjunk gyakorolni a világban.

Csatlakozz hozzánk!

Legyél egy jókedvű csapat részese és tegyél te is az emberi jogokért! Írj nekünk: Vas Alexandra, vas.szandra@gmail.com

Lásd a mellékleteket