Az online petíció szövege Írd alá a petíciót

Acting Field Officer for the Philadelphia Field Office
Jennifer Ritchey
Immigrations and Customs Enforcement US Department of Homeland Security York Field Office
2400 Concord Rd.
York, PA, 17402
USA

Tisztelt Jennifer Ritchey,

Négy édesanya és gyermekeik kértek menedéket az Amerika Egyesült Államokban, miután szörnyű erőszak miatt el kellett menekülniük a hazájukból. Több mint 500 napja tartják fogva őket az amerikai Bevándorlási és Vámhivatal egyik pennsylvaniai központjában annak ellenére, hogy tartózkodási kérelmeik elbírálása még folyamatban van.

Mind a 4 család menedéket kért Amerikában, miután traumatikus és életveszélyes helyzetből, többek között emberrablás veszélye és súlyos fizikai illetve szexuális erőszak miatt menekültek el hazájukból, Hondurasból és El Salvadorból. A családok fizikai és mentális egészségük romlásáról számoltak be a fogva tartó központban.

Felszólítom a hatóságokat, hogy azonnal engedjék feltételesen szabadon azokat, akik SIJS státuszt kaptak és édesanyjaikat, akiket fogva tartanak a Berks megyei központban; követelem, hogy biztosítsák nekik a szükséges orvosi ellátást és engedélyezzék, hogy amíg őrizetben vannak, tarthassák a kapcsolatot családtagjaikkal és választott jogi képviselőjükkel.

Tisztelettel:

Bezárás